Vill du gästblogga här?

Vill du synas i ett eget inlägg – där du skriver om valfritt ämne och din blogg blir länkad?

lamia4

Kommentera detta inlägg och skriv vad inlägget skulle handla om.
Väljer ut en eller flera som får gästblogga i egna inlägg!

20 reaktion på “Vill du gästblogga här?

 1. Susanna

  Ett inlägg om att börja rida i vuxen ålder kanske?
  Eller varför inte ett inlägg om hästarnas helande kraft och psykisk ohälsa?

  Svara
 2. Victoria

  Jag skulle först berätta om mig själv, mina hästar och bloggen. Sedan skulle jag dra den långa historien om min ponny när hon var hos en westerninridare som behandlade henne helt frukansvärt fel och när hon blev knivskuren av en människa i bakbenen och konsikvenserna av det och vårat utvecklig sen dess. 🙂 Kram

  Svara
 3. Sandra

  Åh, jag hade så gärna velat gästblogga hos dig!
  Jag hade skrivit om min utveckling tillsammans med mina hästar och om hur jag fått upp ögonen för en mer naturlig hästhantering. 🙂

  Svara
 4. Lisa Brännström - Dressage By Lisa

  Åh det skulle vara jätteroligt att få gästblogga här 😀 Jag skulle antingen vilja skriva om ryttarens hälsa och tankar kring det eller ett inlägg om att man kan om man vill, som jag som inte har några tävlingsresultat, pengar eller kända föräldrar men som ändå har praktiserat hos två OS-ryttare 🙂 Allt går om man verkligen vill och kämpar! 😀

  Svara
 5. Anna

  Skulle så gärna vilja lyfta fram en positiv bild av ridskolor. Jag har ridit både privat och på ridskola, jag har stått uppstallad både i mindre privatstall och på ridskola med privathäst/ponny. Jag känner därför att jag hade kunnat lyfta fram en nyanserad bild men samtidigt trycka på de många positiva sidorna som faktiskt finns. Skulle dessutom få med ett gäng presentationer av olika hästar och ponnier som jag aldrig hade träffat utan just ridskolan.

  Svara
 6. Emelie

  Jag skulle tycka det var intressant! Jobbar mycket med att sprida ”min” gren i hästsporten, Sportkörning, så att skriva ett inlägg om det och få grenen att synas lite extra vore toppen! Gå gärna in på min blogg och läs lite, så ser du hur jag skriver och resonerar.
  Mvh Emelie

  Svara
 7. Ida

  Jag hade gärna velat gästblogga..

  Berätta lite om mina hobbyverksamheter och min foderhäst och mitt liv som människa med många bollar i luften men få är de som verkligen hinner landa i mina händer..

  Svara
 8. Elli

  Hej Lamia!

  Jag hade lätt velat skriva om vad andras åsikter är när jag har ” en häst som står”. Då det i det här fallet handlar om min första häst som är en helt underbar varelse men som numera är pensionerad. Många klagar på att jag kostar på henne med stallhyra och mat och förstår inte alls varför jag behåller henne…

  / Elli

  Svara
 9. Nina Fyrman

  Jag skulle skriva om hur jag har gjort för att nå resultat med min häst inom dressyr. Det är så otroligt mycket snack om naturlig hästhållning, att det är hemskt med spända nosgrimmor, sporrar för att nå snabba resultat osv. Jag vill berätta om min del av det hela som använder bett och rider traditionell dressyr men samtidigt är väldigt mån om mina hästar.

  Svara
 10. Linn

  Jag skulle berättat lite om mig själv, sen hade jag skrivit ett inlägg om mentalträning. Hur positivt tänkande kan hjälpa ryttare som människa. Det är ett ämne som funkar inte bara i ridningen utan överallt i livet :).

  Svara
 11. Ida

  Gladeligen!

  Har kunskap inom flera ämnen, så det skulle bara vara att välja och vraka. Utbildad till hästfysioterapeut 2009 (främst massage, ”felsökning” av muskulära problem, träningsprogram, sadelutprovning), läst flertalet kurser på högskolenivå om bl.a. hästens beteende och anatomi, hundens beteende samt fotografi. Driver eget företag, har haft flera hästar (bl.a. travare som ridhäst och vanvårdad ohanterad ponny som blev ridskolefavorit), är en kattnörd av sällan skådat slag, tränar ganska mycket utöver ridningen.

  Som sagt, det finns gott om ämnen att välja mellan. Bollar gärna fram nåt lämpligt som du tror att dina läsare har nytta av 🙂

  Svara
 12. Matilda

  Jag skulle nog vilja skriva om ett ämne jag just tagit upp på min egna blogg. Nämligen den om att använda hjälm eller inte. Jag trodde som yngre att det var en självklarhet att alla använder hjälm i ridsporten, men har med åren insett att jag varit allt för blåögd. Vad ger det för signaler till yngre ryttare när de ser idoler och förebilder rida utan hjälm. Det är ett ämne jag skulle vilja ta upp 🙂

  Svara
 13. Matilda - tonårsliv i rullstol

  Jag skulle skriva om hur det är att vara rullstolsburen i hästvärlden, hur det kan vara att behöva anpassa sig från att rida till att lägga sadeln på hyllan och sela på hästen istället pga att kroppen sviker.

  … Eller om trav/ponnytrav . Båda ämnena tycker jag är kul att skriva om, thi!

  Svara
 14. Aline

  Hej hej! Har alltid varit en stor dröm att få gästblogga här så jag blev jätte glad när jag läste det.

  De hade nog isåfall handlat om att försöka få folk att få upp ögonen för reining som jag tävlar i som en av de bästa ungdoms ryttarna i sverige. (Usch menar inte att skryta även om de låter så, menar bara med de att jag inte är en av dom som bara en dag skolade om sin ponny till western häst, har 2 quarter hästar som jag själv varit med en stor del och utbilda, var bland annat i USA i höstas och red) de jag hade velat komma fram till med de inlägget hade nog varit att reining inte är så hämmskt som de ser ut, eller behöver inte vara. 🙂 puss och hej 🙂

  Svara
 15. Angelica

  Hej!
  Jag hade gärna gästbloggat hos dig! Just nu har jag ett inlägg på gång som handlar om allt hat i bloggvärlden. Jag vill och hoppas nå ut till folk med hur det faktiskt ser ut och hur det borde se ut.
  Ett annat inlägg på gång handlar om att motivera och hålla kvar vid sin dröm trots brist på materiella/ekonomiska förutsättningar. Båda dessa inlägg kommer komma oavsett men vill du lägga upp det på din blogg och låta ännu fler nås vore det toppen!
  Ha en bra dag:)

  Svara
 16. Emilie Persson

  Jag vill gästblogga 🙂 Jag skulle skriva ett inlägg om hur man som hästägare får ekonomin att gå runt och vad man ska tänka på ekonomiskt när man ska köpa sina första häst.. Ett ekonomiinlägg för de som oftast har sämst ekonomi – hästägarna 😉

  Svara
 17. evie

  Åh, skulle också gärna vilja gästblogga. Tror jag skulle välja att skriva ett reflekterande inlägg om den mentala biten i ridningen. Kom på mig själv när jag satt i sadeln i dag och funderade lite och insåg att jag inte har fullt förtroende för hästen jag rider (unghäst med massa energi och viss tids konvalescens bakom) så hur kan han då ha förtroende för mig? Släppte lite extra på tyglarna och funderade vidare 🙂

  Svara
 18. Jennifer

  Det skulle vara en ära att få gästblogga här, och jag gör det gärna! Skulle nog skriva ett inlägg om hur svartvitt det är i hästvärlden. Antingen ska det vara skor eller barfota, NH eller ”djurplågeri”, ja du förstår nog vad jag menar. 😉 Ett inlägg jag tänkt länge på att skriva men inte kommit till skott och det skulle ju vara superkul om det kunde nå ut till fler läsare.

  Svara
 19. My

  Är gärna med…

  Kan berätta om hur det är att snart vara exeminerad hovslagare. Går nämligen sista året på BYS i Skara och har slutprven i Maj. Kram My

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *