Ytligheter

Man pratar ofta om märkesfixering och liknande i stallet, själv tror jag det är ”babyeffekten” som spökar – i alla fall för mig. Jag tycker om att klä mina hästar i fina saker, matcha olika färger och material. Tror hästarna varken går bättre eller bryr sig om vilka färger jag slänger på, men jag tycker om att göra dom fina. Lite som många gör då de får barn – man klär upp dom, köper gulliga kläder och outfits.

schabbb

För ett par år sedan var jag väldigt inne på färg. Skrikiga färger, MYCKET färg och speciellt orange var en favorit. Med tiden har hela schabraksamlingen bytts mot mörkare färger och *till min fasa* upptäckte jag att i princip allt går i samma färger – svart/guld och marin/silver. Lättmatchat men trist att verkligen allt går i samma färger.

schabrak

Nästa gång jag har en klumpsumma över (vilket vi hästfolk jämt råkar ut för, nooot…) är jag sugen på att investera i lite nya roliga färger. Mer färg till folket!

bora3rindi2misty1 mistyyy

7 reaktion på “Ytligheter

  1. Divorce your horse

    Vad roligt det skulle vara om hästarna blev bättre av snyggare schabrak. Då skulle det i alla fall finnas en ursäkt till att ha fin utrustning:) och vi skulle inte behöva kalla det för slöseri;)

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *