Fem saker jag är säker på att ni inte visste

1.
Jag lider av prata-samtidigt-jag-tänker vilket ofta kan vara rätt roande för andra, när jag tänker något kan orden bara ploppa ut. Ibland skrattar jag högt för mig själv när jag drar skämt i mitt huvud, och ibland råkar jag säga saker högt. Lite som JD i Scrubs, haha. Kan nog säga att jag är väldigt impulsiv, ett bra exempel är när vi hade projektarbete i 9:e klass och skulle redovisa inför klassen+föräldrar.
När vi var klara kom detta ur min mun ”Och nuuuu ska jag sjunga en sång!”
Alla stirrade på mig, min kompis sparkade till mig på benet och jag insåg att jag sagt det högt och måste rädda situationen, så jag fortsatte ”ehehe nää eller inte, men vi är klara nu och bjuder på fika i rummet brevid!”
Efteråt trodde till och med min mamma att jag tänkt börja sjunga….

2.
Jag älskar att ge bort saker
. Allt i från att köpa presenter, till att ge bort dessa. Ibland gör jag t.ex. smycken eller målar bilder till mina nära och kära bara för att. När jag nu reser hem denna gång har jag med mig ett par presenter till Webrider-bloggarna, och då jag är på plats hemma ska jag skicka ut dessa. Wiie!

3.
Jag hatar att sova med kläder på, gör det aldrig om jag är själv. Från tidiga tonår har jag gjort en konstig grej (även om jag sovit i pyjamas) som jag inte riktigt själv förstår hur det gått till…
Jag ”vaknar” på natten, får panik och tror jag är hemma hos någon eller har massor av gäster och skyndar mig att klä på mig jeans, långbyxor, tjocktröjor, whatever innan jag lägger mig och sover vidare.
Brukar vakna av att det är väldigt varmt och jag blir lika förvirrad varje gång, en gång hade jag till och med klätt på mig en jacka. Vet inte om jag gör detta i sömnen eller om jag är vaken, jag kan ju inte påstå att jag är vid mitt sinnes fulla bruk och medveten om att jag gör detta – men kan komma ihåg tankarna på morgonen och var jag inbillat mig att jag varit eller vilka jag haft på besök.

4.
Jag har sen jag var liten fått höra från massor av personer att jag borde bli skådespelare, tror det beror på att jag får galen inlevelse när jag ska berätta något eller härma någon. Det kanske hade varit en bra karriär om jag inte blivit en sten varje gång en kamera är i närheten – jag hakar upp mig på ord, vet inte vart jag ska kolla och tappar bort meningarna. Det tog flera år innan jag ens kunde lägga upp en videoblogg, innan försökte jag många gånger och startade webcameran men resultatet blev att jag bara satt och stirrade in i den tills jag stängde av den igen.

5.
Jag är extremt nyfiken och vill veta allt bara för att veta. Oavsett om det handlar om världsliga problem, politik, sjukdomar, hur en TV fungerar eller bara rent skvaller – jag vill veta!!
När jag tagit reda på det jag varit nyfiken på går jag inte runt och berättar det åt andra, jag känner mig bara nöjd över att ha koll på grejer, haha. När jag får höra något som jag tycker låter konstigt är jag extremt envis om jag tror mig veta bäst angående just det – och ger mig inte förrän jag tagit reda på exakt hur det ligger till. Varje gång det visar sig att jag haft fel gör jag denna min 🙁 inombords men har inga problem att erkänna att jag haft fel.

elfies

2 reaktion på “Fem saker jag är säker på att ni inte visste

  1. Amanda

    jag är likadan med sova och kläder! Sover nästan alltid i bara trosor och när jag jobbade mycket och mådde dåligt under en period drömde jag (fast jag var halvvaken) att jag var naken på jobbet och fick panik. Detta hände nästan varje natt så ett tag sov jag alltid i t-shirt. Nu är det borta tack och lov men händer då och då.

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *