5 saker ni inte visste om mig

Jag har en skum förkärlek för korpar. Jag blir jätteglad varje gång jag ser en korp, i mitt huvud är det nästan magiskt. För något år sen ville jag tatuera en korp över halva ryggen men det blev inte av (vilket jag nu tycker är tur). Men vem vet, en dag kanske jag har en liten korp någonstans på kroppen?

Jag blir inte arg speciellt ofta, men när jag väl blir det blir jag ARG. Sånt som framkallar min ilska är t.ex. när någon är elak mot djur, när någon är elak mot andra, när folk ljuger och när någon talar nedlåtande till mig eller någon i min närhet. Jag gillar inte folk som anser sig vara bättre än alla andra.

Jag är hypokondriker, men det har blivit mycket bättre. Då jag var yngre ”hade” jag hjärntumör, blodproppar, mjältbrand, hjärtattacker och allt vad man nu kan komma på som kunde vara livshotande. Slog hjärtat ojämnt fick jag direkt panik och var övertygad att jag skulle dö – gjorde till och med EKG och ultraljudade hjärtat, doktorn tog en bild han printade ut som jag fick ta hem bara för att komma ihåg att jag inte hade något fel. Det var riktig hypokondri och det var omöjligt att övertyga mig om att jag inte skulle dö när jag fått för mig något, även om doktorn försäkrade mig om att jag var frisk kunde jag inte lita på det. 

Jag tycker ”duckface”-minen är jättetöntig, dvs när någon spänner ut överläppen så den ska se större ut. Det syns så himla tydligt när någon gör det, det blir liksom ”rynkor” runt munnen och ser väldigt onaturligt ut. Snälla tjejer, sluta med det!

modern-mona-lisa-duck-face

Jag gillar prylar väldigt mycket, men hatar att gå på stan. Tack och lov för internethandel!

Jag har väldigt dålig humor och skrattar åt mina egna skämt. Skrattar man inte ens åt sina egna skämt är dom inte roliga 😉

hih yyyyy

6 reaktion på “5 saker ni inte visste om mig

 1. Maria

  Åhh jag älskar också korpar! Får en magisk svindlande känsla om de kommer nära mig, det känns som att jag också är en korp och de talar till mig. Har ett par som häckar i berget bakom min gård, ”mina” korpar, och de är ofta ute och flyger och kraxar när jag rider eller håller på ute. Ser alltid korpar överallt, när jag är ute och reser också. Inte så mkt för tatueringar, men det skulle vara en korp i så fall, i flykt.
  Visste du att korpar sägs vara budbärare från andra sidan och kan flyga mellan världar?

  Svara
  1. lamias Inläggsförfattare

   Det visste jag inte, det blir att googla och roa mig med korpläsning idag 😀

   Svara
    1. lamias Inläggsförfattare

     Jag brukar drömma att jag flyger flera gånger i veckan och flaxar med armarna som en fågel. Undrar om min fascination för korpar beror på att jag var en fågel i mitt förra liv? Haha!

     Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *