5 saker ni kanske inte visste

JAG….

Älskar att ge bort saker. Så fort jag reser någonstans ska alla ha presenter då jag kommit hem. Jag tycker tanken bakom är viktigare än värdet, så jag försöker verkligen tänka ut vad personen skulle vilja ha eller behöver. Personligt är bäst!

Älskar smycken, men hatar att ha på mig dom. Jag har så sjuuuukt mycket smycken, allt från feta halskedjor till yttepyttesmå ringar. Smycken är så fina att se på, tror jag är lite som en skata som vill ha allt jag äger synligt framme och titta när det blänker… Festkvällar kan jag ha smycken på mig, men inte annars. Då får jag bakterieskräck av att ha ringar och känner mig instängd av halsband.

– Är väldigt känslig. Det är inte ofta jag visar det utåt, men jag har väldigt lätt för att ta åt mig av negativa saker. Jag undviker i perioder att läsa/se nyheter t.ex. eller att se sorgliga filmer, jag känner sån empati trots att personen i vissa fall inte ens existerar utan bara är en skådespelare. Om någon dör i en film går mina tankar direkt till personens familj, vänner, och jag tänker på hur samma sak händer i verkligheten hela tiden. Jag tänker lite för mycket helt enkelt..

Har ingen aning om vad jag vill bli när jag blir ”stor”.

– Tycker att det tråkigaste i stallet är att dela foder. Jag hatar det. Mocka tycker jag är riktigt trevligt, man får röra på sig och kan filosofera för sig själv och klura på både det ena och andra. Borsta tycker jag inte heller är jättekul, men hästarna tycker det är trevligt och det är kul att se när dom är rena och fina så fine – det är okej. Men dela foder… Det är något med det som känns sååå drygt. Iofs gäller samma sak för mig själv, jag gillar att äta mat men verkligen inte att laga den. Oftast blir det att köpa något man kan värma i micron *lat*

öken

4 reaktion på “5 saker ni kanske inte visste

  1. Agnetha

    haha ;)) jag älskar också snycken men hatar att ha på … 😉 Skönt atr hitta en jämlike… fast jag älskar att greja med foder! 😮 inte grovfoder alltså men allt möjligt smått och gott..! 🙂

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *