5 saker om mig

1. Jag älskar pyjamasbyxor och har det helst dygnet runt. Brukar även ha det i stallet och under mina täckbyxor så ingen ser, haha.

2. Ibland vaknar jag mitt i natten, fryser och märker att jag ligger och håller om mitt täcke. Jag har ett tjockt ”dubbeltäcke” hemma så det blir en väldigt stor täckesboll att krama om då man sover. Annars TROR jag inte jag är speciellt kramig men jag blir visst avslöjad i sömnen.

3. Jag väntar för tillfället på nya prover på produkter
, de tidigare har jag inte varit nöjd med så nu testar jag en annan fabrik. Skulle sakerna vara perfekta vet jag inte hur jag reagerar, för hittills har ingenting blivit som jag tänkt mig från början haha. Jag kommer nog svimma av chock. Håller så många tummar, tår och allt annat jag kan tänka mig för att det ser ut som det ska.

4. Ibland på kvällar och nätter brukar jag chatta med bloggläsare som mår dåligt. Eller via mail. Tidigare vågade jag knappt svara då jag inte kände mig befogad nog till det, vem är jag att svara och vad kan jag säga som hjälper – jag är ju bara jag? Men nu har jag förstått att många bara behöver någon som lyssnar och finns där. Det finns inga universalsvar, men att bara finnas till kan göra mycket.

5. Jag har egentligen inte mörkbrun/svart hår utan färgar det ganska ofta. Egentligen är det mellanbrunt. Jag trivs bäst när det nästan är helt svart och nu är det nyfärgat ännu en gång!

svarttttt

5 reaktion på “5 saker om mig

 1. Josefine

  Kan du inte lägga upp en bild på dig med din naturliga hårfärg? (:
  Håller tummarna för att produkterna ser ut som de ska!

  Svara
 2. Doris

  Hur gör du med pyjamasbyxorna på sommaren? ;))
  Hoppas det går bra med produkterna … ett tips om att krama täcket är att skaffa en extra kram-kudde. Det har jag. 🙂

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *