Bildbomb på kavajerna jag designat

Jag blir sååå glad för den respons jag fått av er! Så länge som jag pillrat hit och dit med detta projekt känns det skönt att ni faktiskt också tycker produkterna ser fina ut. Tusen tack för alla snälla och peppande kommentarer, det värmer ett litet norrländskt hjärta! 🙂

Här kommer lite fler bilder..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den blåa är klar och den svarta kommer se exakt likadan ut som den, bara färgen som skiljer. Dragkedjorna på fickor ska bytas ut mot den glittrigare varianten, och kommer se ut så här…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den blåa är jag verkligen jättenöjd med. Jag älskar färgerna, jag älskar detaljerna, jag älskar allt helt enkelt. Och den är otroligt bekväm! Stretchig och mjuk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Vad tycker ni nu när ni sett båda färger? Vilken hade du valt och varför?

24 reaktion på “Bildbomb på kavajerna jag designat

 1. Erika Andersson

  Den blåa med de guldiga dragkedjorna. Jag ryser! Fy tusan vad ballt! Dock tävlar jag dressyr, tror du det är för utstickande med den färgerna och så mycket detaljer då? Men oj oj vad snyggt det skulle vara till min guldiga donut och champangefärgade svarowskipannband!

  Svara
  1. lamias Inläggsförfattare

   Tyvärr blir färgerna blå/silver och guld/svart, men klart dom passar på dressyrbanan också! 😀 snyggt är alltid snyggt liksom 😉 haha

   Svara
 2. Karin Warnmark

  Den svart/guldiga är galet snygg Lamia. Åh vad grym du är!! Så sjukt bra jobbat 😀 Tycker att många kavajer är antingen hopp eller dressyr men dessa fungerar ju verkligen i båda grenarna. GRYMT!!

  Svara
 3. Jenny - Åländsk islandshästryttare

  Otroligt snygga!
  Tycker om båda, men tror att jag först sku välja den svarta, tycker om mer den marinblåa sorten av kavajer annars. Den blå var lite för ljus för min smak, tyvärr. Men jag älskar designen, hur sitter den på? Jag är intresserad av att beställa en svart, dock har jag en sådan ”kropps-modell” att jag behöver en som sitter perfekt, slimmad. 🙂

  Svara
 4. Emily

  Den svartguldiga hade jag inte sagt nej till! Ursnygg! Hade passat mig och min lilla häst perfekt på dressyrbanan, tycker den kan komma flygande till mig i natt och ligga i min soffa när jag vaknar ^_^

  Svara
 5. Malin

  AS-JÄVLA-SNYGGT Lamia!! Om priserna inte skenar iväg fullständigt (fattig student haha) så köper jag LÄTT den svarta. Men ändra inte dragkedjorna, tycker dom är snygg som dom är och tror det kommer se mest konstigt ut med andra då dom såg mycket, mycket mindre ut.

  Men hursomhelst. Svinbra jobbat!

  Svara
  1. lamias Inläggsförfattare

   Taack!! Ska pressa priserna och räkna ihop vad hela kalaset går på i inköp och tull etc, men jag hoppas och tror det kan sluta på en tusing så det blir överkomligt! 🙂

   Svara
 6. Hannah

  guuuud vad snygg den var i blått! 😀 och med schabraket i samma färg – YUMMIIIE! 😀
  måste säga att du har gjort ett förjäkla bra jobb 🙂

  Svara
 7. Nina

  Härligt att det är svart och guld! Inte så vanligt längre… Skulle ju passa lagon bra till mitt svarta läder med mässing spännen och bett! ;))))

  Svara
 8. Jessika

  Som sagt båda är vrålsnygga men det blir lätt svart/guld för mig! Det passar bäst till min övriga utrustning och jag tycker att det är så himla läckert. 🙂 Den svarta kavajen kommer att bli jättefin med de nya dragkedjorna (den är redan jättefin)! Och jag kommer att ha den både i hoppning och dressyr. 🙂

  Svara
 9. Julia

  Så otroligt snygga! Det är så att jag önskar att jag tävlade massor, då hade jag fått användning för den. Då hade jag lätt köpt en på direkten!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *