Bruna stövlars vara eller icke vara

Låt oss vara lite fåfänga för ögonblicket. En dag fick jag för mig att jag absolut måste ha bruna stövlar eftersom hästarna har brun utrustning, så ett par bruna stövlar flyttade hem till mig. Dagen efter tyckte jag inte alls jag skulle ha bruna stövlar för jag har ju svart hjälm och gud vet vad, det kändes bara fel. Eller så är jag ovan.

Är bruna stövlar….bra? Ska jag gå tillbaka till svarta?
Vad jag försöker säga är KAN JAG HA BRUNA STÖVLAR, ÄR DET FINT ELLER HEMSKT?

Har inga bilder från hästryggen med komplett utrustning, men här ser ni stövlarna i alla fall. Jag kallar min pose på denna bild för ”luftkissande”. 
stovlar
Denna bild har jag döpt till skoätare.
stovlar2
Försök strunta i mig och hästen på bilderna och fokusera på stövlarna – vad tycker ni om färgen?

8 reaktion på “Bruna stövlars vara eller icke vara

 1. Lisa

  Jag har alltid haft svarta skor+chaps. I vintras fick jag för mig att jag skulle byta till brunt men jag har oftast svarta ridbyxor och jag tycker inte riktigt det passar ihop.. Så nu är jag tillbaka till svart =)

  Brunt känns mer svårmatchat tycker jag.

  Svara
 2. Hanna

  Jag älskar brunt.

  Men, det spelar ju ingen roll vad andra tycker, gillar du det så använd de och gillar du det inte så använd de inte 🙂

  Svara
  1. lamias Inläggsförfattare

   Men jag veeet ju inte vad jag tycker 😀 det känns fel, men jag kanske bara är ovan

   Svara
 3. Linda

  Jag tycker det är jättesnyggt med brunt! Jag köpte dock såna där stövlar i svart då all min utrustning är i svart, men har till vardags oftast bruna skor och chaps 🙂

  Svara
 4. Emma

  Bruna stövlar e snyggt!! Själv köpte jag soverign high rider stövlarna från mountain horse nya Harmony collection på GHS. Ser fortfarande ut som nya, trots att jag ridit i dem dagligen på 3-4 hästar varje dag sedan dess. Lite mörkare ton på toppen på den och super sköna och snygga!!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *