23 reaktion på “Budget vs Lyx – Träns med bling på nosgrimman

 1. Anna

  sv; Okej, du tävlar inte dressyr va ? För då får man ju av nån konstig anledning inte ha stenar eller liknande på nosgrimman :S 😉

  Svara
 2. Anna

  sv; haha, okej ! tror inte man får det, om dom inte ändrat i år men det tror jag inte. Det var inte tillåtet förra året, men du kan ju kolla TR 🙂

  Svara
 3. Camilla

  hade det varit silverspännen på det andra var det klart snyggare, men självklart skulle jag itne lägga 5500 kr på ett träns.. då man kan få minst tre stycken av jäkligt bra kvalité för samma pris!

  Svara
 4. Erika

  Budget absolut^^
  fast tycker inte något av dom är snygga.

  Men skulle aldrig ge så mycket pengar för ett träns även om de vore snyggt.
  500-600kr är nog max faktiskt. 😛

  Svara
 5. Josse

  svar: åh tack så mkt. Jo, det har några andra med sagt, att jag itne ska ha för rak och andra bossor. Red med en Cliff Barnsby en stund idag, den kändes jättebra, FÖRUTOM att den inte var skuren så mkt framtill så den låg på manken. tyvärr! men då vet man kanske på ett ungefär. för den hade rundare bossor med.

  tack för du tog dig tid:)

  Svara
 6. Matilda

  Sv: Okey det låter som en bra plan. Var bara intresserad för jag håller på att sätta igång min med och han har fått börja småtrava lite.

  Jag tycker lyx är snyggare.. men jag älskar pullbacknosgrimmor.

  Svara
 7. Anonym

  Jag tror faktistk inte heller man får ha bling på nosgrimman enligt TR… det var en diskussion om det på vår maj-tävling med ÖD. Annars, jag tyckte knappt det var någon skillnad i utseendet. Säkert skillnad i kvalite, men som student skulle jag aldrig köpa något så dyrt träns som Ottos.

  Svara
 8. Anna

  Glömde mitt namn 🙂
  Jag tror faktistk inte heller man får ha bling på nosgrimman enligt TR… det var en diskussion om det på vår maj-tävling med ÖD. Annars, jag tyckte knappt det var någon skillnad i utseendet. Säkert skillnad i kvalite, men som student skulle jag aldrig köpa något så dyrt träns som Ottos.

  Svara
 9. Sandra

  Hejsan, det är så att jag åker bort nästa vecka.. undrar oom du är intresserad av att gästblogga i ett inlägg? hör av dig snarast 😀

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *