Dags för reflextäcken

Jag tror dagens regn har ställt in mig på att det snart är dags för höstrusk och reflexer. Tycker det är så bra med ridtäcken man knäpper fast runt bogen, man syns så bra oavsett sida!

Mumin har detta från Horze, 549 pix kostar det men jag är inte helt nöjd…tycker bog”lappen” är alldeles för stor trots att hästen är väldigt grov, misstänker att modellen inte alls skulle passa Bora….
horze549
Funderar istället på denna rosa kreation till henne, samma pris men från Hööks. Är det någon som har täcket och tycker det är bra? Eller kanske inte alls tycker det är så bra?
hooks549

11 reaktion på “Dags för reflextäcken

  1. lamias Inläggsförfattare

   Haha jag veet! Men jag funderar lite på reflexgrimman… Ska jag ha den då jag rider också? 😉

   Svara
 1. Sanna

  Jag har hört gott om det rosa från olika hästmänniskor som man har sprungit på. Men det är väl där som med kläder, det beror på häst till häst om det passar eller inte. Jag har själv planerat att köpa det från Hööks till min nya kille 🙂 Det jag köpte till min gamla häst (145 cm) är för litet för killen som jag har nu 😛

  Svara
   1. Sanna

    Det är tyvärr inte ett rosa med bogparti 😛 Jag har ett lite tjockare, gult från MarkTod. Känner mig dock ledsen över att jag måste sälja det då min killes rumpa sticker ut 😛 Är sjukt nöjd över det. Men nu är det de rosa som ska få komma till min samling 😉 Killen min ska även få ha en varm rumpa 😛

    Svara
 2. sandra

  De rosa är super bra! 🙂 och drar till sig lite uppmärksamhet. Vilket man vill att de ska göra, så man verkligen syns ;D

  Svara
 3. Katarina

  Jag ska sälja mitt! Tycker det är toppen, men 145 lär inte funka så bra på en c-ponny 😛 har matchande benreflexer till också, allt i toppskick! Kommer nog köpa ett likadant täcke till ponnyn sen 🙂

  Svara
 4. Sara

  Jag har det rosa och det är super. Dessutom kan man ju ta bort bogpartiet om man inte skulle vilja ha det på. Så är täcket lite fodrat också 🙂

  Svara
 5. Hanna

  Hejsan! Fin blogg du har, älskar headern. Gå gärna in och kika på min blogg, lämna mer än gärna en kommentar efter dig! ♥

  Svara
 6. Pauline

  Jag har ett rosa! Smidig med halsringen som går att spänna på å av som man vill o det syns bra! 🙂 det är utskuret på ett bra sätt så skänkeln är mot hästen utan massa tyg 🙂

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *