Fel tillfälle helt enkelt

ubbee
Ibland sker saker heeelt vid fel tillfälle, så även nu. Fick världens chans jag måste tacka nej till för att det helt enkelt inte är lägligt. Nästa år kanske, men inte nu. Jag hatar när man vill så mycket men man inte räcker till. Varför kan man inte klona sig själv? Hade kanske inte hjälpt så mycket oavsett, ena veckan få jag massor gjort och är hur taggad som helst, nästa vecka är energin som bortblåst och jag tar mig inte ens ut. Har missat skolan en hel vecka nu på grund av detta…

Även om jag inte kan påbörja något NYTT nu har jag i alla fall 2 ganska stora saker som ska presenteras snart, förbättrade gånger tusen. Även lite roliga samarbeten kring ett område som ska planeras mer denna vecka. Är SÅ taggad i huvudet! Önskar bara att den peppen ska smitta av sig kroppsligt också. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *