Film från hoppningen

Här kommer en liten film från gårdagens hoppning. När jag bläddrar tillbaka i kalendern verkar det vara 3 år sen jag hoppat sist. TRE ÅR! Det är galet länge. Idag är jag helt trasig i kroppen – vet ni vad skedteorin är? Kan göra ett inlägg om det senare, det går i alla fall ut på att man varje dag har x antal skedar och varje aktivitet du utför kräver ett par stycken. Är man sjuk går det åt väldigt många snabbt och man blir utan och måste återhämta sig för att få nya. Precis det hände efter de senaste dagarna, har både gått mycket och ridit och det blev för mycket för kroppen så nu är det antiinflammatoriskt, vila och smärtstillande som gäller. Det är främst benen som inte pallar trycket, ska till en fotspecialist under eftermiddagen och se om det finns något som kan underlätta att gå/stå så man skulle slippa inflammationer och smärta, eller i alla fall minska problemen.

I alla fall, det var lätt värt bakslaget för att hoppa igen! Man blir lite osäker efter så lång tid så jag håller mig till lägre höjder. Ubbe var väääldigt taggad och det gick undan både före och efter hindren. Kanske inte det snyggaste man skådat men vi båda hade roligt. Förhoppningsvis gör vi om det snart igen, nästa gång jag ska till ridhuset får Dante följa med.

En reaktion på “Film från hoppningen

  1. Jenny

    Vad kul att se att du är tillbaka! 😀 En fundering jag har, vad hände med hästarna du hade för 3 år sedan både unghästarna och de äldre?

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *