7 reaktion på “Flyga häst till Dubai?

 1. Agnes Åberg

  Tycker jag absolut, du har världens möjlighet till att utvecklas eller NI har det! Ta chansen och gör det, om du inte gör det kanske du kommer ångra dig 😉 ?

  Svara
 2. J.L

  Om du har möjlighet, gör det! Jag tror att Bora skulle vara en stor trygghet för dig, även om du har många andra hästar att rida där nere. Beundrar dig och ditt mod SÅ mycket. Går själv på utredning för bipolär sjukdom just nu och jag önskar att jag kunde våga lika mycket som du gör och vara så stark!

  Svara
 3. Sanna

  Känns det bra för dig så tycker jag att du kan packa ner Bora i en resväska och ta med henne 😉 Jag tror att hon kommer att vara en stor trygghet för dig under tiden du är Dubai.. Men får jag vara fräck och fråga, vad kostar det att flyga en häst från Sverige till Dubai? 🙂

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *