Gräsbana och broddar – HJÄLP!

Urbaan hade fått nya skor igår utan broddhål. Tävlingen i Övik om 3 helger är på gräs…. finns det någon som helst lösning på allting FÖRUTOM att sko om igen? Ideér, någon?

11 reaktion på “Gräsbana och broddar – HJÄLP!

 1. Lisa

  Hade tänkt vara med på ponnydagarna och kom på precis samma sak för några dagar sedan, att Fille inte heller har broddhål i sina skor.. Så jäkla typiskt!

  Svara
 2. Lisa

  Och föresten tror jag det finns speciella boots som även går på undersidan av hoven som går att sätta på brodd på. Men de är rätt dyra..

  Svara
 3. Anonym

  Men det är väl bara att rycka av skorna o slå på skor med brodd i? Så spar ni 'sommarskorna' till efter tävlingen.. Fast det verkar som att ni inte har kunskapen till det, antar jag? För det är absolut smidigast, såklart 🙂

  Svara
 4. Jessica J

  Jobbigt, Min har bara trakthål och skorna har han haft hela vintern så det blir spännande att se om dom går att använda, annars blir det att ringa hovslagarn..

  Svara
 5. Sandra

  Vi hade boots som man sätter över hoven när Mira inte gick att sko, har fortfarande kvar dom men vet inte om dom skulle passa ubbe… kommer inte ihåg om det var ponnystorlek eller om dom passar alla. Du kan ju be marie ringa min mamma (Anita Davidsson) så kan ni prova, dom ligger ju ändå bara å skräpar i garaget 🙂

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *