Halvvägs till nya hårfärgen

Det här var knepigare än jag trodde. Min plan var att vid denna tidpunkt ha vita/silvriga toppar (ombre), men istället är det… orange. Har blekt håret 2 gånger, använder silverinpackningar och har till och med haft i en silvertoning men det röda i mitt hår är envist. Topparna har pajat, gått av och spretar åt alla håll. Behöver bleka det fler gånger men jag måste vänta någon vecka och försöka få någon ordning på mitt torra, slitna hår först. Suck. Så här går det när man färgat det i princip svart och sen vill gå helt åt andra hållet! Inte lätt om man vill ha kvar håret på huvudet. Rätt glad över att jag bara gör topparna i alla fall, annars skulle nog håret ramla av helt innan jag var nöjd med färgen.

När jag fått det så ljust som jag vill tänkte jag ha det så i någon vecka innan jag slänger i den slutgiltiga färgen. Den hårfärgen finns inte som permanent färg utan bara toning (extremfärg) så jag lär väl lämna smurf-spår efter mig varje gång håret blir blött.

IMG_1355-0.JPG

6 reaktion på “Halvvägs till nya hårfärgen

 1. sara

  svar: gör det! sen är ju förstås hårolja att rekommendera också, jag har en som jag fördelar i längderna/topparna i handukstorkat hår efter jag duschat. Efter bara någon vecka ser man resultat!

  Svara
 2. Anna

  Ett tips är att använda slingmedel ! Tar mkt bättre en blonderingsmedel och då behöver du inte färga det lika många ggr

  Svara
 3. Mia

  Skäms lite över att jag inte läst din blogg på ett tag och har säkert missat att du redan skrivit om detta, men: hur går det med ridtightsen? Jag har letat som en dåre efter helskodda ridtights, men hittat inga! Vill.ha! 😉

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *