Hur funkar det?

Funderar lite angående att tävla i Abu Dhabi… Dom vill såklart att man tävlar för klubben om man håller till där och tränar, men jag vill ändå ha svensk licens och enkelt kunna tävla hemma i Sverige då jag återvänder…
Hur gör man, om jag nu t.ex. skulle vilja hoppa en klass i slutet på November? Vad behöver jag ordna rent formellt om jag har möjlighet att rida då? Det kanske inte ens är möjligt med tanke på att det inte ens är en månad kvar…(Och nej, tävlingen är inte relaterad till GCT!! haha)
Jag har vanlig svensk seniorlicens för 2012.

Tänkte fråga er här på bloggen först, brukar alltid finnas någon som kan svara på vad man än undrar över 😉 Ni har sjukt bra koll på grejer!

4 reaktion på “Hur funkar det?

 1. Linda W

  Du löser givetvis bara en UAE-licens och så är det inget mer med det. Din licens för Sverige gäller ju som vanligt här. Du har ju kontakter så det räcker vad gäller UAE-biten. För andra länder kring Emiraten kan du lita på att klubben i Abu Dhabi ser till att allt är i ordning.

  Svara
   1. Linda W

    Självklart kan man det – du tävlar ju inom Sverige på den svenska och inom Emiraten på deras – då du är klubbmedlem där. Du tävlar ju s a s inte internationellt för Sverige utan lokalt för UAE. Skulle du så småningom tävla internationellt så är det ju i första hand för UAE eftersom både hästar ( tränare och klubb finns där – och det är ju en senare fråga.

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *