Mumin looking faaaabulous

Jag har insett att jag har ett problem med hästsaker. Eller rättare sagt, Mumins saker. Jag har såna moderskänslor för honom att jag känner ett stort behov av att klä honom i fina och gulliga saker, oavsett om han behöver sakerna eller inte. Senaste tiden har han bland annat fått ett fint dressyrset (jag har ingen dressyrsadel….), ett blingpannband, ett ulltäcke och ett regntäcke. Till mitt försvar hade han inget ulltäcke och han behövde ett regntäcke att ha som reserv, resten kanske var smått onödigt men jag blir glad av att se honom ”finklädd” haha! Kan tänka mig det är lite samma känsla som med små barn, man köper gulliga kläder, sätter tofsar i håret och sen pussar dem på kinderna och säger ”naaaawh” och känner sig överväldigad av ren GULLIGHET.

muminfaab muminfab

Ville ha ett regntäcke i ponnystil, helst med någon typ av tecknade figurer eller mönster. Tyvärr finns det inte speciellt stort utbud för hästar i elefantstorlek så jag blev överlycklig när jag hittade ett lätt begagnat täcke med fleecefoder (Horze Avalanche, har likadant till Bora) i… ROSA! Mörkrosa, men ändå rosa. Nu ser han ut som en stor hallonbakelse och dagen han fick täcket stylade jag självklart honom med glittrig rosett i luggen och tog lite kort, hur många gånger jag sa ”nawwwwh” vet jag inte men i mina ögon såg han ut som världens största ponny. Att han är så stor gör honom extra söt på något sätt, han är så omedveten om sin storlek och han får verkligen min insida att smälta. 

23 reaktion på “Mumin looking faaaabulous

 1. Johanna

  Jag vet inte men överlag köper man för mycket onödiga hästprylar….för att matcha! Galet egentligen, hästen bryr sig ju inte men det känns så skönt att se hästen lite stylish!

  Svara
 2. Hovsteg

  För de första snyggt täcke 😀 Och för de andra känner man igen sig… Älskar hästrelaterade 2hand butiker. Och då känns de mer okej, både billigare, man hittar oftare de man söker och man måste ju ”passa på” eftersom de ofta bara finns ett eller två ex av sånt man ”kan komma att behöva” XD

  Svara
 3. Natalie

  Hej Lamia, hur mår du nu? Det va länge sen du la ut något och självklart gör det inget men undrar hur det är med dig, kommer hit regelbundet för att kolla om du skrivit något nytt men nu bestämde jag mig för att istället för att vänta på ett nytt inlägg så kanske jag ska skriva något istället, jag saknar dig faktiskt lite. Som du kanske vet så är du ju en förebild för mig och jag vill gärna höra av dig iallafall, gör inget om du inte lägger ut något men du kanske kan svara på kommentaren iallafall 🙂 hoppas du och Mumin mår bra, kram på dig underbara Lamia 🙂

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *