Random saker ni inte visste om mig

Då jag var liten ville jag bli (i kronologisk ordning):
1. Prinsessa
2. Michael Jackson
3. Snickare

Jag….
Har ett jäkla temperament då jag väl blir arg, det undgår ingen. Däremot kan det vara bra ibland, jag biter inte ihop och låtsas som ingenting eller pratar bakom ryggen – jag har alltid varit rak och ärlig och är jag arg säger jag också varför. Dock är det väääldigt sällan jag blir arg!
– Är totalt ointresserad av allt som har med smink och hud/hårvård att göra. Jag har maaassor av produkter men det slutar alltid med tvål och vatten. Suck.
– Är sjukt less på mitt hår. En gång om året får jag för mig att göra det ljusare, men inom någon vecka har jag färgat det svartbrunt igen. Egentligen har jag en mellanbrun färg, men tycker jag passar bättre i riktigt mörkt.

Inom kort har jag tänkt…
– Pallra mig över till Finland några dagar. Det ska bli av!!! Dock kommer jag dö av internetabstinens, kan inte komma ihåg senast jag varit utan internet flera dagar i rad. Bläää.
– Möta upp ****** i Stockholm för möte angående Webrider. Vi har stora planer yääää!
– Starta en webshop med jäfligt coola och annorlunda produktbilder.

20130816-232521.jpg
Vad tycker ni, ska jag testa på lite ljusare hårfärg även i år? Går ju alltid att göra det mörkt igen…

En reaktion på “Random saker ni inte visste om mig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *