Renovering for dummies

Har så mycket energi nu att det är helt sjukt. Sover inte på nätterna men det känns okej ändå, så länge jag är vaken är det full rulle. Så fort jag kom hem från stallet petade jag loss alla lampknappar (om någon fler funderat över hur man får bort dem – peta bort knapparna med något vasst, skruva sen bort ramen), för att sen slita ner den fula tapeten jag stört mig på sen jag flyttade in för något år sen. Vid inflyttning målade jag om ALLT – utom väggen med tapet. Tänkte att den passade ganska bra till inredningen då den var i svart/silver, men… DEN VAR JU BLOMMIG. Jag har problem med blommönstrat, oavsett om det är väggar, kläder eller tyg. Blommor är jättefina, men bara riktiga haha.

fore
I alla fall, slet bort tapeten, karvade bort rester med en kniv och nu är jag i full gång med att sandpappra väggen för att göra den slät.

under
Imorgon köper jag tapetklister och googlar hur man tapetserar – jag har ingen aning. Oroar mig för att allt ska bli knöligt och ojämnt eller att det är något knepigt mönster som måste hamna på rätt plats.
Tapeten är i alla fall sviiiinsnygg, lägger upp efterbild då det är klart!

3 reaktion på “Renovering for dummies

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *