Reseångest

En timme kvar tills flyget går mot turkiet – där blir det att vänta några timmar på anslutningen till Abu Dhabi. Jag är eeeeeeeeeeh trött. Av rang. Dock ska jag inte klaga för jag sitter i SAS businesslounge med fika, kakor och frukt till förbannelse och kaffemaskinen fyller min kopp gång på gång. Vågar inte somna på flygplatser för jag är så svårväckt att jag säkert missar flyget då och det skulle suga rätt hårt. Inne på min tredje kopp kaffe nu, här ska det inte sovas!

sasssss
Varje gång jag reser får jag psykbryt dagarna innan och bara gråter. ALLT man kan oroa sig för oroar jag mig för. Speciellt att jag glömt något viktigt. Men vet ni… Denna gång hände det inte! Jag känner mig rätt lugn. Visst blev det lite tårar och kramkalas med nära och kära innan jag åkte hemifrån, men det här är något jag längtat till ett helt år. Självklart är jag lite nervös – men också väldigt ivrig på att se vad som kommer hända i mitt liv.
Stor förändring blir det i alla fall!
Kommer fram runt 3 på natten (12 svensk tid).

3 reaktion på “Reseångest

  1. Matilda

    Hur tar din pojkvän allt med dina resor? Hur gör ni för att klara av att vara borta från varandra så mycket?

    Svara
  2. evie

    Lycka till där borta! 🙂 jag flyttade just till Bryssel själv, inte lika långt men något annorlunda än Sverige är det ju. Har varit här sedan i söndags och imorgon flyttar jag in i lägenheten som är min det närmaste halvåret 🙂

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *