Starta egen klädkollektion / märke

Ni har ju hängt med i alla mina designplaner, bland misslyckanden, missförstånd till produkter jag varit nöjd med.

schabrak2


Idag ska jag hämta ut ett nytt paket innehållandes 3 egendesignade kavajer, 2 schabrak och lite smått och gott.
Jag är så jääääkla nervös alltså. Varför vet jag inte riktigt. Blir det som jag tänkt mig blir jag glad, blir det inte som jag tänkt mig fortsätter jag bara med ändringar hit eller dit.

Det känns rätt sjukt ändå. Att jag fått en fabrik i ett land långt bort att tillverka precis vad jag vill. All kontakt har skett via mail eftersom jag är livrädd för min telefon, suck.
Jag har skissat, jag har mätt, jag har skickat tygprover, jag har skickat bilder…. Det är mina grejer. Det är mina tankar bakom varenda centimeter. Jag hoppas ni ska tycka det är lika fint som jag tycker det är.

schabrak o kavajer 070

Angående namnet på kollektionen – vad KIC står för berättar jag när allt är klart. Jag ville ha ett neutralt namn som inte förknippas med mig på något sätt. Ett märke som blir igenkänt för märket, inte för personen bakom. Jag vill vara anonym och känna stolthet när någon bär min design. Alla ska inte behöva veta att jag designat det. Jag vill att andra ska tänka ”gud vad snygg kavaj, vilket märke är det?” istället för ”jaha, du har på dig Lamias kavaj!”. Ett helt vanligt klädmärke ska det alltså bli.

Nu ska jag fördriva tid ett tag till innan jag vågar hämta ut paketet… Jag är så sjukt nervös. Både spänning och oro krockar i mitt huvud. Håll tummarna att det är så fint som jag hoppas!

3 reaktion på “Starta egen klädkollektion / märke

  1. Ylva

    Vad kommer sakerna kosta? 😀 är väldigt intresserad av att köpa schabraken! Tyckte dom var sjukt snygga! Ev även en kavaj ifall priset inte är för högt 😀

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *