Täckeshängarna

Får jämt frågor om våra täckeshängare, och varje gång jag säger att jag ska fota dom glömmer jag bort det. Tills igår! Det ryms alltså 4 täcken som hängs upp på metallpinnar bakom varje plastskynke. Kommer inte ihåg på rak arm var dom är köpta, dom fanns här redan när vi flyttade till gården, men kan kolla upp det om någon vill veta.

På bilderna ser ni även ännu ett till inköp från GHS/Eurohorse – ett leopardfärgat regntäcke med fleecefoder! Både Allegra och Bora har fått varsitt. Jag var väldigt skeptisk till att köpa det först, men efter att ha funderat var det nedsatt till bra pris, lagom tjockt och Bora ska ju ändå bara ha det hemma på gården… Där får man se ut lite hur som helst 😉 haha.

 

8 reaktion på “Täckeshängarna

  1. Lamia - Hästblogg Inläggsförfattare

   Hur då? Dom hänger ju längs med väggen, sticker ut max 15cm och skynket täcker över dom 😉

   Svara
   1. Emma

    Precis, de där är ju sjukt smidiga och har funnits jättelänge om det skulle vara vanligt med olyckor så hade man nog hört om det!!

    Min snälla pappa gjorde såna på jobbet åt mig! 🙂 (fast utan den med skynket som hänger över då)

    Svara
 1. Emil

  Hej!

  Jag håller för tillfället på att starta igång ett litet bolag som ska sälja dessa täckeshängare med skynken. Ni får jättegärna kontakta mig om ni är intresserade av att beställa dessa till ert stall. 🙂

  Ni når mig bäst på:

  ev.stallutrustning@gmail.com

  /Emil

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *