Vill du ha dessa lättviktsstigbyglar?

horze horze2
Jag tycker svarta stigbyglar är det snyggaste man kan ha, dessa kommer från Horze och är gjorda i hårdplast med en bred fotplatta som flexar lite. Enligt mig är stigbyglarna PERFEKTA till hoppning då det dämpar stötar och man får jättebra grepp i och med den breda räfflade fotplattan.

Mina säkerhetsclips jag alltid använder passade tyvärr inte denna modell så därför tänkte jag låta någon av er få använda dom istället.

Vill du ha stigbyglarna? Släng iväg en kommentar till detta inlägg så väljer jag ut någon inom ett par dagar som får ett paket i brevlådan!

54 reaktion på “Vill du ha dessa lättviktsstigbyglar?

 1. Emma

  Jag vill ha såklart! Inte för att min häst är ridbar just nu, men kommer väl förhoppningsvis bli så småningom. Imorgon ska vi på veterinärbesök, håll tummarna!

  Svara
 2. Susanne

  Jag vill. Har en stelopererad fot, och kan inte rida i annat än flexande stigbyglar med bred fotplatta, men det är ett jädra sjå och flytta de enda jag har mellan olika sadlar hela tiden.

  Svara
 3. Ylva

  Åh! det är klart man inte säger nej till ett par stigbyglar. Hästsporten är (tyvärr) väldigt dyr. En hink på hööks kostar typ dubbelt så mycket som en på biltema/jula osv.

  Svara
 4. Matilda

  Miiig! Jag är väll inte i världens största behov, men mina ponnysar behöver ett par stigbyglar till deras sadel så lillryttaren slipper byta mellan varje sadlarna varje gång!

  Svara
 5. Isabella

  Åh Lamia dessa skulle jag bli överlycklig över. Är tillbaka efter en ridolycka så nu kan jag äntligen börja hoppa igen. Hästen är känslig och stor i hoppen, dessa hade varit ljuvliga.
  Kram Bella

  Svara
 6. Ellen

  Jag skulle vilja ha dem (såklart!) till min medryttarhäst. Hon är världens goaste häst men tyvärr tittig när vi rider ut, vilket flera gånger har resulterat i att jag tappar stigbyglarna och klamrar mig fast för glatta livet, haha. Ett par stigbyglar med bredare fotplatta vore kanske inte så dumt? Men eftersom det inte är min egna häst utan en medryttarhäst så har jag inte velat investera i ett par riktigt bra stigbyglar än.

  Svara
 7. zandra

  Jag vill väldigt gärna ha stigbyglarna! Jag är 31 år gammal och har i hela mitt liv önskat mig en egen häst, och nu ska jag äntligen köpa en! Därför behöver jag ju också köpa en massa utrustning, kunde jag få ett par stigbyglar vore det ju ett perfekt startskott! 🙂

  Svara
 8. Ida Lundsten

  Jag skulle så gärna vilja ha dem, för blev av med mina då dem vart snodda från de stallet jag stog i. Men sen sålde vi min häst, för jag hade inte råd att ha kvar henne. Så då brydde jag mig inte så mycket. Men jag rider mycket andras hästar. Då är dem bästa stigbyglarna jag haft då jag har problem med knät. Då har dem stigbyglarna funkat kanon för mig inom hoppning och även för övrig ridning. För jag har inte haft lika ont i knät efter jag ridit klart. Nu rider jag med vanliga de gör jätte ont i knät efter jag ridit, det skulle betyda mycket att få dem, de skulle göra min ridning så mycket bättre. Då jag inte ha råd med såna igen. Som sagt det skulle betyda och göra mycket för mig. Kram Ida

  Svara
 9. Malin

  Åh! Efter detta skitår skulle jag verkligen vilja få vinna något! Orkar inte dra en snyfthistoria, skulle helt enkelt bara bli SKITGLAD! (Okej, inte bajs) 😉

  Svara
 10. Mikaela Sjöberg

  Skulle passa perfekt till min nya hoppsadel, och dessutom till mina fotleder som ofta krånglar och sväller då jag har en reumatisk sjukdom. Tack för en bra blogg! 🙂

  Svara
 11. Linnea

  Ja dessa vill jag verkligen ha!! Min medryttarhäst har sådana och de är perfekta! Gillar den breda fotplattan och dämpningen. Nu ska jag snart köpa egen häst och då är det obligatoriskt med dessa stigbyglar i min utrustning

  Svara
 12. Kristin Brüdigam

  Hej!
  Min dotter på 9år håller på att samla ihop till en egen häst & ridutrustning o hon skulle bli så glad över dessa. Hon har just fått en ny skötponny, o jag vet att dessa skulle vara toppen. Håller tummarna!

  Svara
 13. Madelene

  Åh! Nya stigbyglar hade varit grymt! Mina är sisådär 15 år gamla, har haft dem sen jag bytte sadel när jag gick över från ponny till stor häst ;D Kanske dags för ett nytt par? 🙂

  Svara
 14. Lisa

  Jag skulle bli överlycklig om jag fick dom! Jag har problem med en fot som gör att jag ibland får ont när jag travar länge och hästen jag rider älskar att trava (ja han är ju travare såatte…)
  De stigbyglar som används nu är gamla, osköna och rostiga…. Och vi är 4 st som rider så det är inte bara jag som skulle bli glad för de här stigbyglarna =D

  Svara
 15. Ida

  ja tack!
  Jag har knäproblem och skulle egentligen behöva rida med plast/lättviktsstigbyglar men just nu går alla pengar till en ny sadel!
  Så det vore riktigt skönt att kunna underlätta min ridning med ett par andra stigbyglar, ist för ta massa pauser flera gånger under varje ridpass bara för att jag har ont i mina knän 🙂
  Kram

  Svara
 16. Elaine

  Oh yes, pleeease! Haha! 😀 Håller precis på att leta mig en häst igen efter långt hästuppehåll och måste förskaffa mig allt igen, så detta vore guldtajming! Fin blogg förresten! (hittade hit via din annons om fina Bora)

  Svara
 17. Jossan

  Jag unar mig ALDRIG något fint som dem här. Sjuuukt snygga. Sedan har jag aldrig pengar att köpa ngt sånt, när jag väl har pengar så lägger jag dem på min häst eller föräldrar som gör allt för mig❤️

  Svara
 18. Josefine ♔

  Åh dessa skulle jag verkligen inte tacka nej till! Har ett par i bruna och det finns verkligen inte bättre stigbyglar tycker jag, så skulle definitivt ge dem till min bästakompis som tyvärr inte har råd att uppgradera sig till ett par skonsammare stigbyglar för hennes kropp för tillfället :/ Så det skulle hon absolut vara värd om jag skulle bli den lyckliga att bli utvald 😀

  Svara
 19. Simon E

  Fin blogg =) Första besöket för min del också. Hittade hit genom din Bora-annons. Hade varit roligt att se hur hon rör sig i markarbete, är ju dressyrare ut i fingerspetsarna och att hoppa själv intresserar mig lika mycket som att titta på SkidVM 😉 men nya stigbyglar …..det vill jag ha och är intresserad av =) =) =) Lycka till och många kramar

  Svara
 20. Jessica

  Åh, hade varit perfekt till 3-åringen och mina knäproblem nu när han ska igång och tävlas till våren. Storasyster Fux drog av en sko i våras och där förstördes hela 2014s tävlingssäsong så lite ny motivation hade varit behövligt! 🙂

  Svara
 21. Marie

  Jag vill supergärna ha dom! Det skulle vara skönt att ha ett stadigt stöd under fötterna när pålle är spänd o tittig med en motor som går på högvarv. Kram Marie S

  Svara
 22. Sandra Olander

  Heeeeej! Jag skulle vilja ha dem, eller egentligen är dem till min söta stallkompis som behöver dem. Hon lånar mina som är likadana i dagsläget och såklart ska hon få ett par egna ❤ kram!

  Svara
 23. Therese

  Åh dom här skulle nog mina knän tycka om! (hopplöst o ha artros i knäna när man är 24 år gammal..) Skulle jättegärna vilja prova dessa 🙂 tack för en superbra blogg!!:)

  Svara
 24. Madeleine

  Men åh! Ja, just dem är ju hur bra som helst! Använde dem på mitt förra jobb, superbra att ha när man tränar unghästarna och stigbyglarna åker ner i longeringen.

  Svara
 25. Pernilla Gambe

  JAAAAA!!!! Precis vad jag behöver just nu! Min söthäst har varit ofräsch i sommar men är nu frisk och i fullgång, vi startar första hopptävlingen sedan maj i helgen! 😀 Dock är mina lättviktsstigbyglar trasiga 🙁 Så är i riktigt stort behov av ett par nya. <3 Puss o kram på dig Lamia!

  Svara
 26. Emelie

  Har kollat på såna sen dom blev poppis men aldrig gjort slag i saken. Svart är snyggt! Men jag har varit velig runt det där med lättviktsstigbyglar, tänk om det inte alls blir som man tänkt sig liksom.. Fjanten själv.. Får hålla tummarna nu så jag kan uppdatera outfiten nu när jag ska sätta igång min häst efter ofrivillig vila!

  Svara
 27. Sofia Vikman

  ÅÅh klart man vill! Jag ha precis skaffat mig en ponny jag också men hittils har jag bara köpt tråkiga, nödvändiga saker som foder och höpåsar osv 🙁

  Svara
 28. Caroline Berggren

  Jag behöver ett par nya stigbyglar pga mina knän. Behöver stigbyglar med bredare platta för foten! 🙂

  Hoppas verkligen att jag vinner då det skulle göra en stor skillnad i ridningen. 🙂

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *